Verhalen ontdekken,

verbeelden &

verrassen

BeeldBruis maakt video’s en film omdat ieders verhaal het verbeelden waard is. Van klein tot groots en meeslepend. In onze producties staan de mensen centraal. Zonder al te veel opsmuk, maar altijd oprecht en in hoge kwaliteit. Als verbindende verhalenvertellers gaan we samen met onze klanten op zoek naar verdieping en verrassing en maken we producties om trots op te zijn. Klaar om te bruisen?

Video

Je wilt als bedrijf je verhaal naar buiten brengen. Misschien in een prikkelende serie op social media of in een mooie commercial of bedrijfsfilm. Wij duiken met veel enthousiasme het creatieve proces in en helpen je zoeken naar waar het om draait. Zo komen we samen tot een vorm die het beste aansluit bij de inhoud. Bekijk hieronder wat voorbeelden.

Bij Ons Tv

Trotse medewerkers zijn de beste ambassadeurs voor je bedrijf. Wij brengen ze daarom in beeld met Bij Ons TV; een unieke vorm van (interne) bedrijfstelevisie die gegarandeerd voor verbinding zorgt en de cultuur versterkt. Voor en door de medewerkers, seriematig of eenmalig. Met een lach en desnoods met een traan, maar altijd verrassend en oprecht.

Wie zijn wij

Wij zijn Gerjan en Otto-Bert; eigenzinnige bedenkers en makers van producties om trots op te zijn. Als experts op het gebied van film en video vullen wij elkaar perfect aan als geluids- en cameraman. Samen met jou als klant maken we werk van verbinding binnen of buiten je bedrijf. We nemen de tijd voor het creatieve proces en zijn daarin jouw bruisende bondgenoot, van begin tot eind. Kortom: we gaan met elkaar een mooie tijd beleven!

Loading...